Slušalice i mikrofon ASUS TUF H1 Gaming bezicne

160,02KM

1 na zalihi

SKU: 660406925 Kategorije: ,

Slusalice+mic ASUS TUF H1 Gaming Wireless, 90YH0391-B3UA00

Uronite u igranje sa TUF Gaming H1 bežičnim slušalicama od ASUS-a. Koristeći 2.4 GHz RF bežičnu vezu, ove slušalice za igranje pružaju domet rada do 25 metara, omogućavajući vam slobodu kretanja. Dodatno, traka za glavu od tkanine osigurava udobnost tokom maratonskih sesija igranja. Uživajte u atmosferi ili slušajte protivnike zahvaljujući zvučnicima od 40 mm s neodimijumskim magnetima, hermetičkim komorama za poboljšan bas i virtualnim 7.1 surround zvukom.

Podesivi mikrofon sa jednousmjerenim prijemom i AI poništavanjem buke osigurava da vaš glas ostane jasan, bilo da strategizirate s timom ili zadirkujete protivnike. Sa trajanjem baterije do 15 sati, H1 Wireless se puni putem priloženog USB Type-C kabla i povezuje s glavnim uređajem putem priloženog USB Type-C RF prijemnika. Također je uključen adapter iz USB Type-A u USB Type-C, omogućavajući povezivanje s različitim uređajima, uključujući Windows i Mac računare, Nintendo Switch, te PS4 i PS5. Uključena je i torbica za jednostavan transport.

Bežična povezanost TUF Gaming H1 Wireless koristi 2.4 GHz bežičnu tehnologiju i dizajn s dvije antene. Povezujući se putem USB Type-C prijemnika, nudi nižu latenciju i veću stabilnost u odnosu na Bluetooth slušalice. Uz gotovo realno-vremenski prijenos zvuka, H1 Wireless ima radni domet do 25 metara i trajanje baterije do 15 sati.

Uronite u zvuk Uronite u zvuk s 40 mm zvučnicima, dizajnom hermetičke komore i virtualnom 7.1 surround sound tehnologijom. Osim toga, Discord i TeamSpeak certificirani mikrofon omogućava jasnu komunikaciju, a lagana traka za glavu osigurava udobnost.

Dubok bas i jasni detalji Hermetičke komore i 40 mm ASUS Essence zvučnici pružaju jasne detalje i dubok bas.

Virtualni 7.1 surround zvuk Virtualna 7.1 surround sound tehnologija donosi dojam višesmjernog zvuka vašim stereo slušalicama.

Lagani dizajn Težine samo 0.27 kg, TUF Gaming H1 Wireless slušalice su dizajnirane da vam pruže udobnost tokom produženih sesija igranja.

Traka za glavu Za dugotrajnu udobnost, traka za glavu je dizajnirana s tkaninom kako bi poboljšala fleksibilnost i smanjila pritisak na vrhu glave.

Instant kontrola na dohvat ruke Praktični i intuitivni kontrolni tasteri na ušnoj školjci olakšavaju podešavanje glasnoće, isključivanje ili uključivanje mikrofona.

Kompatibilnost s više platformi TUF Gaming H1 Wireless pruža sveobuhvatnu podršku za više platformi i kompatibilan je s Windows i Mac računarima, PlayStation 4 i 5, te Nintendo Switch. Napominjemo da je podrška za PS4 i Windows računare moguća korištenjem priloženog USB Type-C na USB Type-A adaptera.